Tech Talk: AI, ML, and the Future

Marți 28 Mai 2024, între orele 16-18 în sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea vom avea invitați reprezentanți ai firmei de software QUBIZ (Crișan Daniela, Chivari Maria-Francesca, Orbulov Bogdan), care vor ține o prelegere pe tema ”Tech Talk: AI, ML, and the Future”.

Evenimentul este conceput ca o prezentare a activităților de cercetare ce țin în sens larg de Data Science, Artificial Intelligence (AI) și Machine Learning (ML). În cadrul acestei prezentări, se va explora aplicarea practică a acestor tehnologii în diverse domenii, demistificând conceptele cheie și anticipând direcțiile viitoare. Evenimentul este destinat studenților și cadrelor didactice de la specializările Matematică și Informatică, pentru a explora frontierele inovației, oferindu-le oportunitatea de a înțelege modul în care AI și ML transformă modul în care trăim, lucrăm și inovăm.

Un alt scop al acestei întâlniri este identificarea unor posibile colaborări între U. Oradea  si QUBIZ care să se plieze cât mai bine mediului socio-economic.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.